Aanvraag ESTA formulier USA

Zoals afgesproken verzorgen wij voor u het ESTA formulier voor uw reis naar de USA. Om dit formulier aan te kunnen vragen hebben wij de volgende informatie van u nodig:

Filiaal De Valk

Bij welk filiaal van De Valk heeft de aanvraag voor het ESTA formulier ingediend?

NAW gegevens

Deze kunt u terugvinden op uw paspoort.

Bent u bekend onder andere namen/Aliassen?

Een tweede naam of Alias moet een officiële naam zijn en moet uit een voor en achternaam bestaan.

Paspoort informatie

Is u ooit door een ander land een reisdocument als een paspoort of nationaal identiteitsbewijs afgegeven?

Vul hieronder de gegevens in van een huidig reisdocument of een reisdocument dat u in het verleden in uw bezit heeft gehad en is afgegeven door een ander land. Als u het documentnummer of het verloopjaar van het paspoort of identiteitsbewijs niet meer weet, dan kunt u bij het documentnummer “UNKNOWN” invullen en bij het verloopjaar nullen (0000) selecteren. Heeft u meer dan één paspoort of identiteitsbewijs van andere landen om in te vullen, dan kunt u contact met ons opnemen.

<br id="item99_br_2">Selecteer het land dat het paspoort of identiteitsbewijs heeft afgegeven.
vul ‘UNKNOWN’ in als u dit nummer niet meer weet
Vul ‘0000’ in als het verloopjaar niet meer weet.

Andere nationaliteit

Heeft u op dit moment een 2e nationaliteit of een ander staatsburgerschap?

Het land waarvan u 2e nationaliteit bezit
Hoe heeft u het staatsburgerschap / de nationaliteit van dit land verkregen?

Heeft u op dit moment meer dan 2 andere nationaliteiten of staatsburgerschappen?

Wij nemen contact met u op!

Bent u ooit in het bezit geweest van een andere nationaliteit of een ander staatsburgerschap?

Het land waarvan u 2e nationaliteit bezit

GE Lidmaatschap


Bent u lid van het CBP Global Entry Program?

U.S. Customs and Border Protection (CBP - dienst douane en grensbescherming) heeft een Global Entry-programma voor een versnelde toegang en veiligheidscontrole. CBP Global Entry-reizigers zijn vooraf goedgekeurd en worden dus als reizigers met een laag risico beschouwd. Leden van het programma kunnen de Verenigde Staten binnenkomen via geautomatiseerde kiosken op verschillende Amerikaanse luchthavens.

Ouders

Bij het invullen van de voornaam dient u alleen de eerste voornaam in te vullen. Voer de voor en achternaam van uw ouders in. Deze zijn verplicht voor het verwerken van de aanvraag. Als u de naam van een ouder niet weet, voer dan UNKNOWN (onbekend) in voor deze ouder. U kunt in dit veld de namen opgeven van uw biologische, adoptie-, stief- of pleegouders.

Gegevens werkgever

Gegevens Opleiding

Reisinformatie

Vindt uw reis naar de VS plaats op doorreis naar een ander land?

Als u geen aanspreekpunt hebt in de VS, voer dan de naam, adres en telefoonnummer in van de locatie waar u verblijft (bijvoorbeeld een hotelnaam). U kunt ook UNKNOWN (onbekend) invoeren.
Als u geen telefoonnummer hebt van uw aanspreekpunt, kunt u 0000 invoeren (4 nullen).

Verblijft u op hetzelfde adres als het aanspreekpunt?

Noodcontactinformatie binnen of buiten de VS

Voer de contactpersoon voor noodgevallen in. Dit mag een persoon binnen of buiten de Verenigde Staten zijn, zoals een familielid, vriend, of zakenrelatie. Voer in het veld Achternaam de achternaam van uw contactpersoon voor noodgevallen in. U moet dit veld invullen voor het verwerken van de aanvraag. Als u geen contactpersoon hebt, voer dan UNKNOWN (onbekend) in. Voer in het veld Voornaam de voornaam van de contactpersoon voor noodgevallen in. U moet dit veld invullen voor het verwerken van de aanvraag. Als u geen contactpersoon voor noodgevallen hebt (of uw contactpersoon heeft slechts één naam), voer dan UNKNOWN (onbekend) in.

Aanvullende gegevens

Lijdt u aan een lichamelijke of geestelijke stoornis; of bent u een gebruiker van of verslaafd aan narcotica; of lijdt u momenteel aan één van de volgende ziektes?

Bent u ooit gearresteerd of veroordeeld voor een misdrijf met als gevolg ernstige schade aan eigendommen, of ernstig nadeel voor een ander persoon of overheid?

Hebt u ooit een wet overtreden met betrekking tot bezit, gebruik, of verspreiding van illegale drugs?

Beoogt u of bent u ooit betrokken geweest bij terroristische activiteiten, spionage, sabotage, of genocide?

Hebt u ooit fraude gepleegd of uzelf of anderen onjuist voorgesteld om een visum of toegang tot de Verenigde Staten te verkrijgen voor uzelf of anderen?

Zoekt u momenteel werk in de Verenigde Staten, of bent u eerder werkzaam geweest in de Verenigde Staten, zonder voorafgaande toestemming van de overheid van de Verenigde Staten?

Bent u naar Irak, Syrie, Iran, Libië, Somalië, Jemen of Soedan gereisd of daar aanwezig geweest op of na 1 maart 2011 ?

Hebt u ooit langer in de Verenigde Staten verbleven dan de door de overheid van de Verenigde Staten toegestane verblijfsperiode?

Is ooit een visum voor de VS afgewezen dat u hebt aangevraagd met uw huidige of een eerder paspoort, of bent u ooit de toegang geweigerd tot de Verenigde Staten of hebt u uw toegangsaanvraag ingetrokken bij een toegangspunt tot de VS?

U heeft één of meerdere vragen met ja beantwoord, wij nemen contact met u op!

Kopie paspoort

Wij verzoeken u een kopie van uw paspoort toe te voegen. Deze hebben wij nodig om uw aanvraag in orde te maken.

U kunt uploaden in het formaat: JPG, PNG en PDF. Maximaal 2MB