Meer informatie over het Corona Voucher!

Advertentie ‘Reisvoucher’ in landelijke dagbladen?

DPG Media (o.a. Volkskrant, AD, Parool) heeft de ANVR het aanbod gedaan om de ANVR-reissector te helpen de Reisvoucher mét garantie nogmaals onder de aandacht te brengen van de consument. Wij zijn blij met deze geste van DPG. En hopen hiermee dat u straks met uw voucher weer een prachtige reis kunt boeken.

   

  Meer informatie?

  Graag verwijzen wij u naar de verschillende organisaties die betrokken waren bij de totstandkoming van het voucher en de consumentenorganisaties die, vanuit de consument gezien, kritisch hebben gekeken naar de voorwaarden.

   Disclaimer

   U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze pagina of de informatie op de pagina’s van organisaties waarnaar wordt verwezen. De voorwaarden voor uitgifte van het Corona Voucher kan per reisorganisator verschillen binnen de bandbreedte zoals deze door het ANVR en het SGR zijn vastgesteld. Wij beoordelen iedere case afzonderlijk en op basis van de meest actuele informatie die ons ter beschikking is gesteld.

   Zullen we afspreken?

   Wilt u een afspraak met ons maken voor het boeken of omboeken van een vakantie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Let op! Gezien de huidige overheidsmaatregelen i.v.m. het Coronavirus kan het zijn dat wij e.e.a. telefonisch met u handelen. Mochten de maatregelen versoepelt worden, dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons reisbureau.

   10 + 6 =